ΣΥΡΙΖΑ: Ενοχλεί που πλέον οι καναλάρχες πληρώνουν όσα οφείλουν

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και τι επιδιώκουν, και δε θα επιτρέψει να γυρίσουμε σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και ασυδοσίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τα δημοσιεύματα των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πρώην υφυπουργό, Λευτέρη Κρέτσο, και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έρχονται σε συνέχεια της επίθεσης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υλοποίησε τη συνταγματική επιταγή της ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί είναι ότι τελικά διενεργήθηκε διαγωνισμός, το δημόσιο κέρδισε 250 εκατ. ευρώ από τις άδειες, οι καναλάρχες πληρώνουν πλέον όσα οφείλουν, οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς διασφάλισαν τις θέσεις εργασίας».

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι επιδιώκουν, και δε θα επιτρέψει να γυρίσουμε σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και ασυδοσίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα