Εργασίες επισκευής, καθαριότητας και συντήρησης σε υποδομές στα χωριά του δήμου Μυτιλήνης

Σε εργασίες επισκευής και συντήρησης σε δρόμους και κτίρια του Αφάλωνα προχώρησε ο δήμος Μυτιλήνης μετά από αίτημα της κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην αποκατάσταση του πλακόστρωτου στην αγορά του Αφάλωνα, καθώς και στο βάψιμο και τη συντήρηση του Κοινοτικού Γραφείου και του Ιατρείου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες στον κεντρικό δρόμο στην είσοδο του χωριού, όπου γίνεται διάνοιξη για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και χτίσιμο τοιχίου σε παρακείμενο οικόπεδο. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει και στην ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος.

Ακόμη, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στα χωριά του Δήμου, με στόχο τον καθαρισμό  και ευπρεπισμό τους. Συνεργεία της Υπηρεσίας προχώρησαν ήδη στον καθαρισμό μεγάλου μέρους του Παλαιοχωρίου, ενώ τις τελευταίες δύο ημέρες καθάρισαν το Ίππειος και το Ντίπι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα