Μικρό δελτίο ειδήσεων 30-1-2020

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση του δελτίου

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του περιοδικού Ικαριώτικα νέα για την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου του 2020.

Την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας Βρουλής Παντελής και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών Νύκτας Νικόλαος θα βρίσκονται στην Ικαρία. Σκοπός της επίσκεψης θα είναι η συζήτηση με φορείς του Τουρισμού και της Υγείας στο νησί.

Προχωρώντας σε περαιτέρω ειδησεoγραφία, ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η αεροπορική γραμμή Αθήνας-ικαρίας και Σάμου-θεσσαλονίκης. Οι νικητές του διαγωνισμού θα διαχειρίζονται 12 άγονες αεροπορικές γραμμές από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Οκτώβριο του 2024. Η πίστωση του διαγωνισμού ανέρχεται στα 24,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ερωτήματα προκαλεί η προκήρυξη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαγωνισμού πέντε ημερών για έργο 500.000 ευρώ, με στόχο την κατασκευή πλωτού φράγματος στο Αιγαίο κατά των προσφύγων και μεταναστών. Το πλωτό φράγμα μήκους τριών χιλιομέτρων, ανάμεσα στη Λέσβο και την Τουρκία προετοιμάζεται προκειμένου να αποθαρρύνει την διέλευση των προσφύγων στο νησί.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2020 θα εμφανιστούν οι ΠΥΞ-ΛΑΞ τον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας στην αίθουσα του Αγίου Παντελεήμονα σε μια γιορτή ενίσχυσης του αθλητικού συλλόγου ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ. Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μερες.

Κυρίες και κύριοι ήταν το μεσημεριανό δελτίο του περιοδικού ικαριώτικα νεα της 30ης Ιανουαρίου του 2020. Μείνετε συντονισμένοι

Καλό σας απόγευμα


Η φωνή του ηχητικού προέρχεται από τη φωνή του google translate

Σχολιάστε Ελεύθερα