Μικρό δελτίο ειδήσεων 29-1-2020

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση του δελτίου

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του περιοδικού Ικαριώτικα νέα για την Τεταρτη 29 Ιανουαρίου του 2020.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το νοσοκομείο της Σάμου για τον κορονοϊό. Όπως ανακοίνωσε η νέα διοίκηση του νοσοκομείου έχουν δοθεί οι κατάλληλες εντολές σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα στα νησιά μας.

Το έργο της αποκατάστασης του λιμένα του Ευδήλου δημοπρατήθηκε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια στην εταιρία ΕΡΓΟΜΑΡΕ ΑE η οποία είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή λιμενικών έργων. Τα έργα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς παρουσίασε την κατάσταση στο νησί, όπου επισήμανε ότι οι υπάλληλοι του κέντρου υποδοχής είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες ενώ υπάρχουν 19.432 πρόσφυγες και μετανάστες. Επίσης επισήμανε ότι έχουν γίνει μόνο 12 επιστροφές και ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει στείλει στην ενδοχώρα μόνο 802 άτομα.

Κυρίες και κύριοι ήταν το μεσημεριανό δελτίο του περιοδικού ικαριώτικα νεα της 29ης Ιανουαρίου του 2020. Μείνετε συντονισμένοι

Καλό σας απόγευμα


Η φωνή του ηχητικού προέρχεται από τη φωνή του google translateCategories: ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: