Το ΚΙΝΑΛ ζητεί δέσμη μέτρων για τους σεισμοπαθείς στη Σάμο

Την στήριξη της Σάμου με δέσμη μέτρων αποκλειστικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σεισμόπληκτων πρότεινε από την Σάμο ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης έφτασε στην Σάμο μαζί  με τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Παναγιώτη Καρακατσούλη και συνοδευόμενη από μέλη της Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Σάμου περιηγήθηκαν στις περιοχές που επλήγησαν από το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου. 

«Ο πολύπαθος σαμιακός λαός θρηνεί από χθες την απώλεια δυο νέων παιδιών. Μπροστά σε αυτό, όλα τα υπόλοιπα ωχριούν. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους» δήλωσε λίγο μετά την άφιξη του στο νησί ο κ. Καμίνης.

Εξάλλου ο Τομέας Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την συμπαράσταση του στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Σάμου αναφέροντας: «Με θαυμασμό διαπιστώνουμε πως μέσα στις δυσκολίες,  η αλληλεγγύη των νησιωτών κάνει τη διαφορά. Το κράτος και η κυβέρνηση οφείλει να λειτουργήσει  άμεσα»!

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα