Δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή από βουλευτή της ΝΔ

Από τη Σύνταξη

Η αρχή έγινε με τον Μπογδάνο όπου δημοσιοποίησε στοιχεία διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που όπως γράφει ο ίδιος έκανε επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος. Ιδού η ανάρτηση:

Επειδή ο ίδιος ο Μπογδάνος ζήτησε την αντίδραση, το ΚΚΕ σχεδόν αμέσως έβγαλε ανακοίνωση αποκαλώντας τον λίγο ή πολύ Χαφιέ του συστήματος. Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

Να θυμίσουμε όμως κάτι στο κύριο Μπογδάνο. πρώτον υπάρχει ο λεγόμενος νόμος περί προσωπικών δεδομένων που μόλις παραβιάσατε, υπάρχει δικογραφία άρα η υπόθεση θα περάσει από τις δικαστικές αίθουσες και ναι όπως είπατε υπήρχε και μια αναγνώριση προσώπου με ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά όπως περιγράφει η δικογραφία αλλά ας αφήσουμε τα δικαστήρια να αποφασίσουν για την επίθεση που δέχτηκε διμοιρία των ΜΑΤ κατά την πορεία και πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Κατά την διάρκεια επίθεσης ομάδας περίπου 50 άτομα φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και κρατούσαν στυλιάρια. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί φύγαν από το σημείο και οι διαδηλωτές εντωμεταξύ ρίξανε και μπογιά στο άγαλμα του Τρούμαν.

Ο Χαφιεδισμός όμως είναι στο DNA της Νέας Δημοκρατίας και για αυτό δεν μείναμε μόνο στη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή αλλά είχαμε και απάντηση στην ανακοίνωση του ΚΚΕ από τον  Διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός όπου βάζει και άλλο λάδι στη φωτιά εγκαλώντας το ΚΚΕ γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση που να καταδικάζει το στέλεχος του ΠΑΜΕ. Παρακολουθήστε το βίντεο:

Στη συνέχεια ο βουλευτής πέρα από στοιχεία έβγαλε και φωτογραφίες, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτό είναι το παρακράτος της δεξιάς που ενεργοποιήθηκε μετά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ζούμε μάλλον κάπου στη δεκαετία του 60 όπου σε λίγο θα κυνηγιούνται οι Κομμουνιστές ως άνθρωποι που θέλουν να βλάψουν την δημοκρατία. Εμείς προτείνουμε στην κυβέρνηση εφόσον δεν καταδικάζει τη δημοσιοποίηση που καταπατεί κάποιες διατάξει του ποινικού κώδικα π.χ. τα προσωπικά δεδομένα, ενοχοποίηση χωρίς δικαστήριο και άλλα, τουλάχιστον να το κάνει θεσμό και να δίνει και χρήματα στους χαφιέδες τύπου Μπογδάνου.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Σχολιάστε Ελεύθερα