Με τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου συναντήθηκε ο υπ. Μετανάστευσης Ν. Μηταράκης

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει καλύτερη συνεργασία το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χίου με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Στο λιτό δελτίο τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, σημειώνεται ότι «στη συζήτηση που διεξήχθη σε καλό κλίμα στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, ο πρόεδρος Ιωάννης Μανάρας και τα μέλη του Δ.Σ ανέπτυξαν λεπτομερώς στον υπουργό τα φλέγοντα υγειονομικά ζητήματα της Χίου».

“Πραγματοποιήθηκε χθες μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Χίου. Ευχαριστώ για την ουσιαστική ενημέρωση για τα θέματα δημόσιας υγείας που μας απασχολούν”, σημειώνει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μηταράκης.

Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενη αναφορά του ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου σημείωνε ότι «Για να αντιμετωπίσεις την έξαρση των κρουσμάτων covid-19 στην κοινότητα και στον πληθυσμό των προσφύγων- μεταναστών είναι ουτοπικό να υψώνεις συρμάτινα τείχη για να ασφαλίσεις μέσα τους έναν αερογενώς και με σταγονίδια μεταδιδόμενο ιό…».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα