ΕΛΤΑ: Από το κατάστημα στο Καρλόβασι η διανομή στις σεισμόπληκτες περιοχές

Γράφει ο Χάρης Ζαβουδάκης για την ΕΡΤ

Συντονισμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των ζημιών, που υπέστη το δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Σάμο από τον καταστροφικό σεισμό, βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την άμεση αποκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, κλιμάκιο της εταιρείας έχει μεταβεί στη Σάμο, για να συντονίσει την προσπάθεια για την εξομάλυνση των συνθηκών και τη συνέχιση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Η κατάσταση είναι σοβαρή, με δεδομένο ότι, το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαθύ, έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από το σεισμό και έχει χαρακτηρισθεί «μη επισκέψιμο». Για τον λόγο αυτό, καθ’ οδόν προς τη Σάμο, βρίσκεται το τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, το οποίο θα εγκατασταθεί μπροστά από το κατάστημα στο Βαθύ, προκειμένου οι υπηρεσίες να προσφέρονται από αυτό.

Εφόσον το επιτρέψουν οι Αρχές και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, το προσωπικό του καταστήματος θα μεταφέρει τα ταχυδρομικά αντικείμενα και ό,τι άλλο απαιτείται, ώστε το τροχοταχυδρομείο να λειτουργήσει από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε η διανομή στις σεισμόπληκτες περιοχές, τις οποίες εξυπηρετούσε το κατάστημα που βρίσκεται στο Βαθύ, να παρέχεται, πλέον, από το κατάστημα Καρλοβασίου.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ εκφράζει την αγωνία και την ανησυχία της για τη σκληρή δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται οι κάτοικοι της Σάμου, αλλά και η οικογένεια των ΕΛΤΑ στο νησί. Παράλληλα, όμως, διατυπώνει τη βεβαιότητα ότι οι δυσκολίες θα ξεπερασθούν και, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, θα αποκατασταθεί πλήρως η εξυπηρέτηση από το δίκτυο της Εταιρείας,” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΑΜΟΣ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: