173 «ναι» στην Προανακριτική για τη σκευωρία Novartis

Από τη Σύνταξη

Ακόμα δεν άρχισε η προανακριτική και άρχισε το πάρτι ή καλύτερα το αχαλίνωτο σεξ που έρχεται….

180 βουλευτές έχει η πλειοψηφία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ και αν αφαιρέσουμε τον πρωθυπουργό  και έναν βουλευτή της ΝΔ που έλειπε, θα έπρεπε η κάλπη να δείχνει 178 αλλά δείχνει 173, οπότε 5 βουλευτές ψήφισαν λευκό-άκυρο και 84 κατά, όσοι οι παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ μιλάνε για συμπαγή ψήφο και για 6 διαρροές από την κυβέρνηση, οι ΝΕΟ Δημοκράτες ακριβώς το αντίθετο, άρα το αδιέξοδο χαρακτηρίζει τους ίδιους τους κατήγορους που θέλουν να καλύψουν τις ατασθαλίες τους και δεν τους το επιτρέπει το ίδιο το σύστημα σκευωριών που χτίσανε.

Μη μου άπτου τα αρνάκια της ΝΔ και αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι πάρτι, όπως γνωρίζει μόνο η αριστερά να κάνει. Κατηγορείτε χωρίς στοιχεία για δήθεν σκευωρία από τι στιγμή που υπάρχουν στοιχεία για πολιτικούς, μάλλον για καθυστέρηση της απόφασης που αφορά το σκάνδαλο Novartis μοιάζει. Είπε λέει ο υπουργός στους εισαγγελείς τι θα κάνουν, για μια υπόθεση που δεν διαδραματίστηκε μόνο στην Ελλάδα μιας που η Αμερικάνικη δικαιοσύνη έστειλε τα περισσότερα στοιχεία.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις για ανθρώπους που θέλουν να κρυφτούν κάτω από τη ψευτιά. Πάμε λοιπόν και θα δούμε πόσους βουλευτές θα χάσετε……..ενδεικτικά λέμε ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Καμίνη να χειροκροτεί τον Παπαγγελόπουλο.

Δείτε το καλά στα ΝΕΑ

Η Επιτροπή που θα σχηματιστεί, αποτελείται από 26 βουλευτές και θα έχει στη διάθεσή της χρονικό διάστημα δύο μηνών για να συγκεντρώσει το αποδεικτικό υλικό, να εξετάσει μάρτυρες και να καταλήξει σε πόρισμα με το οποίο θα εισηγείται την δίωξη ή μη των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων από Ειδικό Δικαστήριο ή από την ποινική Δικαιοσύνη. Το βρώμικο 89 επαναλαμβάνεται σαν ψέμα, με πρωθυπουργό τον γιό εκείνου που έστησε την σκευωρία έναντι του Ανδρέα.

Ο Ρασπούτιν μιλούσε για αχαλίνωτο σεξ που οδηγεί στην θέωση αλλά ας δούμε και την θέωση ως διαδικασία εξιλέωσης από το σύστημα αξιών της δεξιάς.

Η μάχη συνεχίζεται……

Σχολιάστε Ελεύθερα