Η απάντηση της κυβέρνησης στο Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ενοχλήθηκε από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και αντέδρασε έντονα. Μεταξύ άλλων εγκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση για  «λάσπη και προσωπικές ύβρεις», ενώ επανέλαβε τους ισχυρισμούς περί πλειστηριασμών επί ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό κώδικα

Ωστόσο ο Στ. Πέτσας απέκρυψε το γεγονός ότι οι πλειστηριασμοί που είχαν γίνει δεν αφορούσαν τη λαϊκή κατοικία αλλά αυτούς που αφού φέσωσαν τις επιχειρήσεις τους και ζούσαν ζωή πλουσιοπάροχη.

Το σχόλιο το Στ. Πέτσα:

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».Categories: ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑ

Tags: , , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: