ΣΥΡΙΖΑ: Σοκάρουν τα στοιχεία για τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ από αστυνομικούς

Ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στην κυβέρνηση «για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ» επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για περιστατικό, έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.

Οπτικό υλικό δείχνει αστυνομικούς να βασανίζουν, να εξευτελίζουν και να βρέχουν με μάνικα γυναίκα ΑμΕΑ. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες σε δικηγόρο, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του, διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ».

Εφσυν

Σχολιάστε Ελεύθερα