ΜέΡΑ25 προς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: Πότε θα συλλάβει τον χρυσαυγίτη καταζητούμενο Χρήστο Παππά;

Εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στρέφεται το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25 με αφορμή το γεγονός ότι εξακολουθεί να αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά. Όπως τονίζει μεταξύ άλλων το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, «η όλη εξέλιξη ακυρώνει τον κύριο Χρυσοχοϊδη σαν προστάτη του πολίτη»

Η πλήρης ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

«Η αστυνομία αναζητεί ακόμα τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά ακυρώνοντας τους επικεφαλής της που πούλαγαν χολυγουντιανά σενάρια εντοπισμού και σύλληψης των καταδικασθέντων. Ο Χρήστος Παππάς ακυρώνει με τη σειρά του την Εισαγγελέα που ρίσκαρε το κύρος της στην αποτίμηση ότι οι επικεφαλής της οργάνωσης δεν ήταν ύποπτοι φυγής.

Δεν είμαστε σίγουροι αν ευτελίζει και τον Λαγό που την πρότεινε για μάρτυρα υπεράσπισής του στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ή αν ο Λαγός ευτέλισε την Εισαγγελέα, ή όλοι μαζί όλους μαζί.

Τέλος, η όλη εξέλιξη ακυρώνει τον κύριο Χρυσοχοΐδη σαν «προστάτη του Πολίτη» γιατί υπογραμμίζει με πόση σπουδή και αποτελεσματικότητα συλλαμβάνει δημοκρατικούς πολίτες έξω από το Εφετείο αντί για ναζί μαχαιροβγάλτες μέσα σ’ αυτό».

Newsbeast

Σχολιάστε Ελεύθερα