ΣΥΡΙΖΑ: Διαχείριση απορριμμάτων από τον κύριο Πατούλη … Ποιο σχέδιο;

Ενώ έχει διαθέσιμα κονδύλια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, θα κάνει ΣΔΙΤ και θα δώσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ σε ιδιώτες να βγάλουν κέρδη σε βάρος πολιτών και επαγγελματιών, δέσμιος ιδεολογικών αγκυλώσεων – Η διοίκηση δεν γίνεται με επικοινωνιακές παραστάσεις

«Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική οδηγείται στα βράχια. Οι ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής εκεί οδηγούν» επισημαίνει το Τμήμα Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα καταγγέλλουν ότι «αλλάζει τους σχεδιασμούς σε συγκεντρωτικό μοντέλο. Τις έξι μονάδες που προβλέπει ο Περιφερειακός σχεδιασμός τις κάνει τρεις και δεν αναφέρει τίποτα για ΧΥΤΥ. Νέο χάσιμο χρόνου. Αντί να προχωρήσει τον υφιστάμενο σχεδιασμό, ο Περιφερειάρχης παρουσίασε σχεδιασμό, που δεν υπάρχει».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Τμήματος Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ

Διαχείριση απορριμμάτων από τον κύριο Πατούλη …

Σχέδιο; Ποιο σχέδιο;

Είναι βέβαιο. Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική οδηγείται στα βράχια. Οι ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής εκεί οδηγούν.

Αλλάζει τους σχεδιασμούς σε συγκεντρωτικό μοντέλο. Τις έξι μονάδες που προβλέπει ο Περιφερειακός σχεδιασμός τις κάνει τρεις και δεν αναφέρει τίποτα για ΧΥΤΥ. Νέο χάσιμο χρόνου. Αντί να προχωρήσει τον υφιστάμενο σχεδιασμό, ο Περιφερειάρχης παρουσίασε σχεδιασμό, που δεν υπάρχει.

Ενώ έχει διαθέσιμα κονδύλια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, θα κάνει ΣΔΙΤ και θα δώσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ σε ιδιώτες να βγάλουν κέρδη σε βάρος πολιτών και επαγγελματιών, δέσμιος ιδεολογικών αγκυλώσεων.

Από την άλλη οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση του σχεδίου του Περιφερειάρχη υπουργοί Εσωτερικών και Περιβάλλοντος αντί να υποστηρίζουν ένα μη σχέδιο, ας ξεφύγουν από τα συμφέροντα, που καλόπιαναν ως αντιπολίτευση και τώρα τα βρίσκουν μπροστά τους και ας προχωρήσει ο ΕΟΑΝ στην έγκριση των επιχειρησιακών σχεδίων των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ), για να στηριχτεί η ανακύκλωση και να μη ξεμείνουν οι Δήμοι από εξοπλισμό.

Η διοίκηση δεν γίνεται με επικοινωνιακές παραστάσεις.

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα