Έγκριση χρηματοδότησης για το δρόμο Ιωάννου Χρήστου στο αεροδρόμιο Χίου

Μετά την έκπτωση του αναδόχου του έργου για το δρόμο Ιωάννου Χρήστου, στη δυτική πλευρά του αεροδρομίου Χίου, επιτεύχθηκε η εκ νέου χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με το ποσό των 1.655.000 ευρώ που απαιτούνται για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Χίου, η δημοπράτησή του αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, αφού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου Χίου,

Παράλληλα με το δελτίο τύπου, επαινούνται οι εμπλεκόμενοι έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί εκ νέου το έργο, αφού όπως αναφέρεται “με τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη, του Υπουργού Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Ξενάκη και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, επετεύχθη η εξεύρεση του ποσού των 1.655.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου στην οδό Ιωάννου Χρήστου”.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα