Επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής της ΛΑ.Ε. ο Νίκος Χουντής

Στο δρόμο προς τις κάλπες, η Πολιτική Γραμματεία της Λαϊκής Ενότητας υλοποιώντας την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, συγκρότησε Εκλογική Επιτροπή με επικεφαλής τον Νίκο Χουντή και Γραμματεία τους Δημήτρη Στρατούλη, Μαριάνα Τσίχλη και Στάθη Λεουτσάκο για την εκπροσώπηση του κόμματος και την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα.

Στην κάθοδο της Λαϊκής Ενότητας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές αναφέρθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης τονίζοντας πως αυτό θα γίνει είτε με συμμαχίες είτε όχι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ «Παραπολιτικά», το στέλεχος του κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αναφέρθηκε στην πρόταση της ΛΑ.Ε που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην «Πλεύση Ελευθερίας» σημειώνοντας πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου «δεσμεύτηκε να απαντήσει» όμως «η προθεσμία αυτή παρήλθε, χωρίς η ΛΑ.Ε. να πάρει καμία απάντηση».

Το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας αναφέρθηκε και στην πρόταση εκλογικής συνεργασίας στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ «με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου της ριζοσπαστικής Αριστεράς» και την απάντηση που ήταν αρνητική.

ΕΦΣΥΝ

Σχολιάστε Ελεύθερα