Η Σάμος συμμετέχει στο Street Festival του Sindelfingen

Πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Σάμου  σε όλους τους επιχειρηματίες και παραγωγούς του τόπου  να προσκομίσουν, εφόσον επιθυμούν, τα προϊόντα τους με σκοπό να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα συμμετέχει στο  Street Festival του Δήμου Sindelfingen και στο Φεστιβάλ πολιτισμού, παράδοσης και τοπικών προϊόντων του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταπόντου, με τους οποίους ο Δήμος έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας.

Η προσπάθεια γίνεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για την προβολή και την προώθηση της Σάμου ως τουριστικού προορισμού.

Η συμμετοχή της Σάμου στο Street Festival του Sindelfingen γίνεται για δεύτερη χρονιά και αφορά ένα μεγάλο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού Δήμου και είναι αφιερωμένο στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική τους παραγωγή αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματα τους σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή καθώς στους δρόμους του Sindelfingen διεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.

Ταυτόχρονα ο Δήμος Σάμου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ πολιτισμού, παράδοσης και τοπικών προϊόντων του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταπόντου, μία διοργάνωση που αποτελεί μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσκομίσουν τα προϊόντα τους από τη Τρίτη 2 Απριλίου έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Γραφείο Δημάρχου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

ΕΡΤCategories: ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΑΜΟΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: