Κορωνοϊός:159 νεκροί στην Ελλάδα

Σε 159 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού δυο γυναίκες, μια 73χρονη που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΙΤΣ και μια 57χρονη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχασαν τη ζωή τους, ενώ νωρίτερα και ένας 89χρονος κατέληξε στο ΝΙΜΙΤΣ.

Kορωνοϊός: Στους 159 οι νεκροί- 57χρονη κατέληξε στον «Ευαγγελισμό»

Πέρα όμως αυτό υπάρχουν πολλά νέα κρούσματα, όπως αυτά στη Λέσβο και στη Νέα Σμύρνη Λαρίσης, όπου σε εξέλιξη βρίσκονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Για αυτό περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση, όπου θα ορίσει και τον αριθμό των κρουσμάτων και τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Εκτός εργασίας μέχρι τις 25/5 οι εργαζόμενοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, λόγω κρούσματος

Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επιστρέφουν στην εργασία τους στις 25 Μαΐου, καθώς ένας εργαζόμενος της ΕΛΣ βρέθηκε στις 13 Μαΐου θετικός στον κορονοϊό μετά τη διενέργεια σχετικού τεστ.

Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΣ.

Κλειστές μέχρι τις 25 Μαΐου θα παραμείνουν και οι εγκαταστάσεις της ΕΛΣ, η οποία ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, προχώρησε σε απολύμανση των εγκαταστάσεών της, σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

«Η Εθνική Λυρική Σκηνή παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τις Αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε Ελεύθερα