Η αλήθεια που πονάει

Από τη σύνταξη

Ο Μωϋσής Μητσοτάκης έταξε χρήμα με το τσουβάλι στον Ελληνικό λαό και αντί αυτού έδωσε εκατομμύρια σε μεγαλοδημοσιογράφους και σε σαιτ που δεν υπάρχουν και αυτό έθιξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νέο του Σποτ.

Το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του κόμματος

Αμέσως τα φιλαράκια της κυβέρνησης μίλησαν για τσουβάλιασμα ΜΜΕ-διαπλοκής και κυβέρνησης. Ε, όχι αγαπητοί μου δεν τσουβαλιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απλά λέει την αλήθεια και όχι λοιπόν δεν είμαστε ολοι το ίδιο. Ενδεικτικό ρεπορτάζ της μανίας τους προέρχεται από το iefimerida, όπου ο αρθρογράφος μιλάει για επιχείρηση της αλλαγής της ατζέντας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι άβολη και πονάει.

Ιδού και το σποτ

Θυμωμένος μάλιστα απαντάει και ο κύριος Πέτσας

Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται.

Φτάνει μάλιστα στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθεται.

‘Ο,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα ερώτημα: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται ο κος Τσίπρας στην περίοδο που κυβερνούσε;

Συγνώμη ο κύριος Πέτσας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή, ε ας γελάσουμε……..

Τελοσπάντων ας δούμε τι λέει επι λέξει το ΣΠΟΤ

«Πόσο κοστίζει ο Μωυσής; Είκοσι εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό. Με μόνο στόχο τη χειραγώγηση της ενημέρωσης. Σήμερα συνεχίζουν να αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τα ακριβή ποσά. Γιατί;»

Η αδιαφανή χρηματοδότηση των Media είναι το θέμα και όχι ο Τσίπρας και το αδιέξοδο που δήθεν έφτασε και επειδή σας τρώει ο κ…ος σας, αφήστε ήσυχο και τον κύριο Παπαδημουλη, τα λεφτά τα έφερε νόμιμα και αυτό εξετάζει το πόθεν έσχες και καλό είναι να δείτε άλλων τα πόθεν έσχες.

Η αλήθεια τσούζει

Σχολιάστε Ελεύθερα