Γ. Μπουρνούς: “Στηρίζουμε έμπρακτα ένα δημόσιο σχολείο που μας κάνει περήφανους”

Το Δημοτικό Σχολείο Λουτρόπολης Θερμής επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς στη Λέσβο, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, κ. Βάλεση, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και εκπροσώπους του συλλόγου γονέων του σχολείου. Με την επίσκεψή του στο σχολείο της Θερμής, ο Γιάννης Μπουρνούς εκπλήρωσε την υπόσχεσή του προς τον Διευθυντή και τον σύλλογο διδασκόντων, παραδίδοντάς δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ως δωρεά στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπουρνούς “… Χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκρίθηκα στην έκκληση του κ. Βάλεση και σήμερα, πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, επισκεφθήκαμε με τους συνεργάτες μου το σχολείο, προκειμένου να παραδώσουμε δύο υπολογιστές που αγοράστηκαν ειδικά γι αυτό το σκοπό… Το Δημοτικό Σχολείο της Θερμής έχει αποσπάσει πανελλήνια λογοτεχνικά βραβεία, διακρίνεται για τον οικολογικό του χαρακτήρα, μελετά με θαυμαστό τρόπο την ιστορία του νησιού μας και προάγει με μεγάλη επιτυχία την τοπική γαστρονομία και την υγιεινή διατροφή των μαθητών με σχετικά προγράμματα… Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές της Θερμής, που, παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους με τις πολύμορφες δραστηριότητες και τις συνεχείς πανελλήνιες διακρίσεις τους”.

“Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη Στράτη”, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνούς.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα