Όταν η πραγματικότητα ανατρέπει τα δεδομένα

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Αυγής πως η συντριπιτκή πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί με το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που τα βάζει με τα ΜΜΕ, την ώρα που η κυβέρνηση και τα φιλικά ΜΜΕ καταδικάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να δούμε όμως τι γράφει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Δύο ηλεκτρονικά γκάλοπ έχουν γίνει μέχρι στιγμής  από ΜΜΕ όχι τόσο φιλικά προς την αριστερά, το ένα είναι η Athens voice. Η Athens Voice, που είναι γνωστή για τη φανατική αντι-ΣΥΡΙΖΑ στάση της, δημοσιεύει χθες το απόγευμα το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο ερώτημα:

Συμφωνείτε ή όχι με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους;

«Ναι»: 84%

«Όχι»: 16%

Είναι ένα ψήφισμα που ακόμη τρέχει την ώρα που το SDNA ,γνωστό αθλητικό site, έκλεισε την ψηφοφορία την Κυριακή το Απόγευμα, όπου ανακοίνωσε ότι ψήφισαν συνολικά 7.066 άτομα με τα αποτελέσματα να είναι τα εξής:

«Ναι, συμφωνώ, ήταν έξυπνο»: 68%.

«Η ουσία σωστή, η γενίκευση άδικη»: 13%.

«Όχι, διαφωνώ, ήταν απαράδεκτο»: 19%.

Ξέρετε δεν μιλάμε εμείς αλλά οι αναγνώστες και τα λόγια πλέον είναι περιττά. Δεν πρόκειται μάλιστα για αναγνώστες που μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάποιο αριστερό υπόβαθρο, άρα καλό είναι η κυβέρνηση να σταματήσει την προπάγάνδα διότι η αλήθεια πονάει. Ας θυμηθούμε παρεπιπτόντως το Σποτ που πόνεσε

Σχολιάστε Ελεύθερα