Εξιχνίαση ληστείας στη Σάμο

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση ληστείας σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου στο Βαθύ Σάμου.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για τα αδικήματα, της ληστείας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απειλής, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη αλλοδαποί, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 18χρονος συλληφθείς, οι δύο 19χρονοι και ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από τον 21χρονο, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακολούθως το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι παραπάνω δράστες από κοινού με τους τρεις έτερους συλληφθέντες (22χρονος, 24χρονος και 34χρονος), απείλησαν τον 21χρονο και τον τραυμάτισαν με τη χρήση σωματικής βίας σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε Ελεύθερα