Ξεκινάει η ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25!

Από σήμερα το πρωί και έως τα μεσάνυχτα της 23ης Σεπτέμβρη, τα μέλη του ΜέΡΑ25 ψηφίζουν για την 1η Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αναπτύξει τον πολιτικό διάλογο, θα βοηθήσει το κόμμα μας να προωθήσει τις πολιτικές του θέσεις και θα εξασφαλίσει περισσότερη ενεργό συμμετοχή στις αποφάσεις, στα μέλη μας από όλη την επικράτεια.

Όλοι/ες οι συνοδοιπόροι/σες μπορούν να μπουν ΕΔΩ με τους κωδικούς τους, ώστε να επιλέξουν τον/την υποψήφια της επιλογής τους για την περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται.

Για όποιον/α αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία, στο email :members@mera25.gr θα μπορούν να απευθυνθούν για απορίες.

Ακόμη, το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΜέΡΑ25 (210-3810671) θα είναι διαθέσιμο κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ όλο το επόμενο χρονικό διάστημα για να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Τέλος, κλιμάκια του ΜέΡΑ25 θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία ανα την Ελλάδα για να βοηθήσουν όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες να συμμετέχουν.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα, που παρά τον μιντιακό αποκλεισμό, δραστηριοποιείται ενεργά σε κάθε πόλη και σε κάθε τομέα, με ένα εφαρμόσιμο όραμα για την αποτίναξη των δεσμών της χρεοδουλοπαροικίας.

Δυνάμωσέ το με τη συμμετοχή σου!

Σχολιάστε Ελεύθερα