Ο βουλευτής Λέσβου Γ.Μπουρνούς στο Κόκκινο

Για το σχέδιο μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ και στα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο και μέλος της ΚΕ μιλώντας Στο Κόκκινο και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Το πρόγραμμα της ΝΔ προμηνύει ολομέτωπη επίθεση σε βάρος των κατακτήσεων που κατάφεραν να κάνουν πράξη υπό πολύ δύσκολες συνθήκες την προηγούμενη τετραετία

Ο κ. Μπουρνούς τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να μην επανέλθει η Αριστερά στην εξουσία, και εξέφρασε την αγωνία του για τα πρώτα νομοσχέδια, που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, αλλά και πως θα τα αντιπαλέψουν.

Αναφερόμενος στις διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν θέλει να εξελιχθεί σ’ ένα ακόμα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και ότι το ποσοστό του 31,5% στις εθνικές εκλογές τον έχει καθιερώσει ως τον πόλο της Αριστεράς και της προόδου στην ελληνική κοινωνία.

Το πρόγραμμα της ΝΔ προμηνύει ολομέτωπη επίθεση σε βάρος των κατακτήσεων που κατάφεραν να κάνουν πράξη υπό πολύ δύσκολες συνθήκες την προηγούμενη τετραετία, γι’ αυτό και πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει μαχητική αντιπολίτευση, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος επισήμανε ότι ο μετασχηματισμός του κόμματος θα πρέπει να γίνει εν κινήσει και πρέπει να αλλάξουν δομές αλλά και ο τρόπος που απευθύνονται και ακούν τον κόσμο.

«Δεν ακούσαμε επαρκώς τον κόσμο την προηγούμενη περίοδο και δεν τον αφήσαμε να μας μιλήσει και αυτό προκύπτει και λόγω απουσίας κοινωνικής γείωσης του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχει πρόσβαση σε ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες κόσμου και να ακούει αυτό που έρχεται από κάτω» σημείωσε ο βουλευτής.

Σχολιάστε Ελεύθερα