Ν. Παππάς: Δε θα ξεφύγουν, θα λογοδοτήσουν όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης

«Συλλογικά, συντεταγμένα και πολιτικά θα πάρουν την απάντησή τους. Θα την πάρουν πολύ σύντομα, δε θα ξεφύγουν» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Προανακριτική Επιτροπή δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και τόνισε ότι «θα κληθούν να λογοδοτήσουν όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης».

«Αναρωτιέμαι αν τηρήθηκαν κάποιοι κανόνες στοιχειωδώς. Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να ψάξουμε με το μικροσκόπιο για να διαπιστώσουμε αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα» σημείωσε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Kontra Channel.

Όπως ανέφερε, «αρνήθηκαν στον βασικό αναφερόμενο στην υπόθεση να φέρει τους μάρτυρες της επιλογής του. Δεν έλαβαν υπόψιν την ομολογία της Novartis. Ξεκίνησε μία επιτροπή για να διακριβώσει αν υπάρχει σκευωρία περί Novartis και άλλαξε στο δρόμο γιατί αποδείχθηκε ότι η Novartis κάθε άλλο παρά σκευωρία είναι. Είναι ένα σκάνδαλο ομολογημένο από την ίδια εταιρεία» επισήμανε ο Ν. Παππάς.

«Το γεγονός ότι δεν το αναφέρει το πόρισμα, αποτυπώνει ότι υπήρχε μία εκστρατεία λάσπης για την οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όχι μόνο πολιτικά» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Με κανέναν από τους κυρίους, μερικοί από τους οποίους είναι και υπόδικοι, δεν έχω προσωπικές διαφορές. Ούτε βρέθηκε στην επιτροπή ως πρόσωπο, βρέθηκα ως στέλεχος μίας παράταξης που υπηρέτησε μία πολιτική. Συλλογικά, συντεταγμένα και πολιτικά θα πάρουν την απάντησή τους. Θα την πάρουν πολύ σύντομα, δε θα ξεφύγουν».

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα