Συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ

«Το μήνυμα των γενναίων προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται κατά του εθνικισμού, για κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη στην περιοχή μας, σήμερα έγινε πιο δυνατό» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα συγχαρητήριά του στον Ζόραν Ζάεφ για την εκλογική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Βόρειας Μακεδονίας εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Χάρη στις προσπάθειές σου, το μήνυμα των γενναίων προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται κατά του εθνικισμού, για κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη στην περιοχή μας, σήμερα έγινε πιο δυνατό» σημείωσε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Ένα μήνυμα όχι μόνο για τα Βαλκάνια, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».

Υπενθυμίζεται ότι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, επικρατώντας με μικρή διαφορά του VMRO-DPMNE.

Η Κρατική Εκλογική Επιτροπή, με την ενσωμάτωση στο 94% των εκλογικών τμημάτων, ανακοίνωσε ότι το SDSM συγκεντρώνει ποσοστό 36,13%, ενώ το VMRO-DPMNE το 34,65%.

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα