Παραιτήθηκε ο Μ. Παναγιωτάκης από τη θέση του προέδρου της ΔΕΗ

Τον θυμόμαστε όλοι ως τον πρόεδρο που πριν λίγο καιρό εγκαινίασε το υβριδικό έργο Ναέρας. Σήμερα 10 Ιουλίου του 2019 λίγες μέρες μετά την νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος της ΔΕΗ υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, σε συνάντηση που είχαν.

Ο τέως πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης ωστόσο θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του. Ο νέος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον Μ. Παναγιωτάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΗ, ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών για τη μείωση του μεριδίου της επιχείρησης στην αγορά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο κ. Παναγιωτάκης επίσης δεσμεύτηκε για τη στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων και τη συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σχέση με τα άμεσης προτεραιότητας ζητήματα της ΔΕΗ.

Η επιστολή του προς του εργαζομένους

«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου κανονικά για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων της ΔΕΗ με στόχο η διαδοχή μου να γίνει με πλήρη διασφάλιση της συνέχειας και της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης», επισημαίνει ο κ. Παναγιωτάκης σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΔΕΗ καλεί τέλος τους εργαζόμενους να συνεχίσουν απερίσπαστοι με αμείωτο ζήλο την εκπλήρωση των καθηκόντων τους για τη ΔΕΗ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε Ελεύθερα