Κ.Νοτοπούλου: Ακόμα ένα ρεσιταλ ασυνέπειας και αναξιοπιστίας από τον υπουργό Τουρισμού

«Στο από κάθε πλευρά φειδωλό πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο -σε σχέση με αυτό που προσφέρει- «Τουρισμός για Όλους», κ.Θεοχάρη, έχετε εντάξει στους παρόχους καταλύματος τους ιδιοκτήτες μη αδειοδοτημένων από το υπουργείο Τουρισμού καταλυμάτων», σημειώνει η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα χρόνο πριν, ο υπουργός Τουρισμού δήλωνε στην δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση, ότι θα πρέπει να υπάρχει ισονομία με τις άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, «φορολογικά και από κάθε άλλη άποψη». Επιπλέον, έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Είναι απορίας άξιο, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο υπουργός Τουρισμού την έννοια της ισονομίας», επισημαίνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια προσθέτει ότι «στο από κάθε πλευρά φειδωλό πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο -σε σχέση με αυτό που προσφέρει- «Τουρισμός για Όλους», κ.Θεοχάρη, έχετε εντάξει στους παρόχους καταλύματος τους ιδιοκτήτες μη αδειοδοτημένων από το υπουργείο Τουρισμού καταλυμάτων».

Παράλληλα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «ο υπουργός Τουρισμού για μια ακόμα φορά φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι αδειοδοτημένες από το Υπουργείο Τουρισμού ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις που στήριξαν και στηριζουν το «άνοιγμα» του τουρισμού στην δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν, που αναγκάστηκαν να δανειστούν κεφάλαια για να επαναλειτουργήσουν, χωρίς έσοδα, μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και να διατηρήσουν θέσεις εργασίας».

«Κύριε υπουργέ, μάλλον έχετε μπερδέψει τα αδειοδοτημένα, με τα μη αδειοδοτημένα καταλύματα. Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτούς κ. υπουργέ Τουρισμού;» σχολιάζει η Κ.Νοτοπούλου.

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα