Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού στο Big Brother

Για αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενα σε όσα ακούστηκαν από παίκτη του ριάλιτι Big Brother και που ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media. 

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού στο Big Brother

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης ακούστηκε να κάνει το εξής αισχρό σχόλιο: «Πάω με τις γκόμενες… από κάθε μέρα σε μια, να αδειάσει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν να σταματήσει το συγκεκριμένο ριάλιτι, με το #cancelbigbrothergr να αποτελεί ήδη από τα κορυφαία trends στο Twitter.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς», η οποία προκαλεί «αηδία και ανατριχίλα».

Σε ανάλογο ύφος και η δήλωση της βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία μίλησε για τεράστια ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού και υπογράμμισε πως το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε Ελεύθερα