Ενημέρωση για τον ηλεκτροφωτισμό από τον Δήμο Ικαρίας

Ο αντιδήμαρχος ηλεκτροφωτισμού Φώτης Ράπτης σε κείμενο στη σελίδα του Δήμου στο facebook ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό στον δήμο Ικαρίας.

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες

Το μήνυμα του αντιδημάρχου έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όταν η Δημοτική Αρχή ανέλαβε, ένα χρόνο πριν , ήρθε αντιμέτωπη με τεράστια προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης λαμπών, των εκατοντάδων χαλασμένων φωτιστικών και των κομμένων καλωδίων. Το καλαθοφόρο όχημα του Δήμου βρισκόταν σε ακινησία λόγω μηχανικών προβλημάτων για περίπου δύο χρόνια αλλά και η ΔΕΗ δεν αναλάμβανε την επισκευή βλαβών όπως π.χ. την αποκατάσταση προβληματικών ντουί.

Παρόλα αυτά τα προβλήματα, δρομολογήσαμε και περαιώσαμε την επισκευή του καλαθοφόρου και πραγματοποιήσαμε την πρόσληψη 2 ηλεκτρολόγων (τετράμηνης σύμβασης), ένας εκ των οποίων είναι εναερίτης. Ήδη έχει επισκευαστεί ένας τεράστιος αριθμός φωτιστικών σωμάτων κι έχουν αντικατασταθεί πάνω από 3000 λάμπες σε όλο το νησί

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις σε όλα τα χωριά και καταγράφουμε όλες τις υπάρχουσες βλάβες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να επανέλθει ο Δημοτικός Φωτισμός στο 100%.

Μην διστάσετε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε βλάβη στο τηλέφωνο 697 2019987.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα