Ο Δήμος Ικαρίας για την επανεκκίνηση λειτουργίας της Φιλαρμονικής

Το βράδυ της Κυριακής, 23-8-2020, η Φιλαρμονική Αγίου Κηρύκου Ικαρίας μας χάρισε ευχάριστες στιγμές ποιοτικής μουσικής. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τη συντονισμένη προσπάθεια τόσο της νέας Δημοτικής Αρχής που από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε το τεράστιο κενό που είχε δημιουργηθεί τόσα χρόνια όσο και της Ομογένειας της Αμερικής για την επανεκκίνηση λειτουργίας της Φιλαρμονικής ύστερα από τρία ολόκληρα έτη σιγής.

ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΙΚΑΡΙΑΣ | "Μια βόλτα στο φεγγάρι" με την μπαγκέτα του  Σπ. Μανταλά - Εφημερίδα Ημέρα, Ζάκυνθος.

Χάριν στις αξιέπαινες ικανότητες του μουσικοδιδάσκαλου κ. Κυριακίδη, η πλατεία του Αγίου Κηρύκου στολίστηκε με μουσικές νότες των μαθητών του και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους δημότες να απολαύσουν το σπουδαίο διδακτικό του έργο, το οποίο βρήκε πρόσφορο έδαφος στις δεξιότητες των παιδιών μας.

Ο Δήμος Ικαρίας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ομογένεια της Αμερικής και το Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής για την πολύτιμη συμβολή τους, συγχαίρει για αυτή την άριστη παρουσίαση το διδάσκαλο καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στο έργο αυτό μα κυρίως και πάνω απ’όλα τα ίδια τα παιδιά που με το μεράκι και την αγάπη τους για τη μουσική έδωσαν ξεχωριστό νόημα στο αποτέλεσμα αυτό.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν πολλές αντίστοιχες εκδηλώσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα