“Γάμος” Μουτζούρη και Χριστόφα

Τον πολιτικό «γάμο»- συνεργασία ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η παράταξη της Περιφερειακής Αρχής του κ. Κώστα Μουτζούρη «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» με την παράταξη του Παναγιώτη Χριστόφα «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο».

«Γάμος» Μουτζούρη και Χριστόφα

Η συνεργασία αυτή διαφαινόταν εδώ και καιρό και μάλιστα αναμένονταν από το 2019. Ωστόσο η ευκαιρία βρέθηκε με αφορμή τη λήξη της θητείας ενός έτους των αντιπεριφερειαρχών, συνεπώς αναμένεται να ανακοινωθούν και θέσεις αντιπεριφερειαρχών σε μέλη της παράταξης του Χριστόφα.

Σε ερώτηση της σελίδας στο νησί στον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία του με τον κ. Χριστόφα, απάντησε: «Συνενώνονται δυνάμεις για ακόμη καλύτερη διοίκηση της Περιφέρειας, και μάλιστα με έναν παλιό συνάδελφό μου από το Πολυτεχνείο».

Σε σχέση με το αν δυσαρεστούνται συνεργάτες του, ο κ. Μουτζούρης απάντησε: «Είμαι άνθρωπος που σκέπτεται πολύ τα πράγματα και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις».

Δήλωση Χριστόφα για τη συνεργασία της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με την Περιφερειακή Αρχή

Διανύουμε αναμφισβήτητα μια περίοδο πολλών κρίσεων αλλά και προκλήσεων για τη χώρα μας και το Βόρειο Αιγαίο, που διαμορφώνουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον των κατοίκων των νησιών μας.

Σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση κοινών τόπων, η συνεργασία και η σύνθεση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές.

Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, στο κάλεσμα συνεργασίας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με στόχο την διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών και την πρόοδο των νησιών μας, με τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων, την έμφαση στον τομέα των Έργων Υποδομής, τον Πρωτογενή τομέα, την Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και κάθε άλλου σημαντικού τομέα (Συγκοινωνίες, Περιβάλλον, Πολιτισμός και Αθλητισμός κ.α.), οι οποίοι μπορούν να θέσουν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά.

Πριν από έναν χρόνο περίπου, οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου όχι μόνο μας τίμησαν ως εκπροσώπους τους, αλλά μας ανέθεσαν και το ύψιστο καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας.

Παραμένουμε πιστοί σε αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

Σχολιάστε Ελεύθερα