Το ψηφοδέλτιο της ανατροπής για την ανατολική Σάμο

Η «Ανατροπή» έχει τη χαρά και την υπερηφάνεια να ανακοινώσει συνολικά τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της, τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής μας παράταξηςγια τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Όπως είχαμε ανακοινώσει, η στελέχωση του ψηφοδελτίου μας είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Η παράταξή μας είναι ενεργή από το 2014με στελέχη και προτάσεις που έχουν ζυμωθεί μέσα στο πέρασμα μιας ολόκληρης πενταετίας που προηγήθηκε. Δεν προκρίναμε, λοιπόν, καμία καθημερινή προβολή ή αυτοπροβολή υποψηφίων, που θυμίζει «πασαρέλα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση των υποψηφίων μας, λοιπόν, γίνεται ενιαία, σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Η ενιαία δημοσιοποίηση έχει συμβολική αξία, καθώς δηλώνει αυτό που η «Ανατροπή» έχει ως «σημαία» της τα τελευταία 5 χρόνια: η ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου είναι συλλογική προσπάθεια μιας παράταξης και όχι μεμονωμένες, αποσπασματικές κινήσεις και στρατολόγηση ατόμων την τελευταία στιγμή.

Οι άνθρωποι που επελέγησαν και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή» είναι οι:

Ανάση Βούλα

Ανδρεαδάκης Νικόλαος 

Αποστόλου Βασιλική

Βακράς Στέλιος 

Βακράς Φάνης

Βουρλίδας Μπάμπης

Βούρος Διαμαντής 

Γιαννούλη Ευαγγελία 

Γιώτας Δημήτρης 

Δεριζιώτη Ματίνα

Ελευθερίου Βασίλης 

Θεοδόση Μαρίνα 

Καλής Τάσος

Καμπάνος Θέμος

Καπλαντζή Νίκη

Καραδημητρίου Κατερίνα

Κάρολ Μάικ

Κοϊμτζή Ματίνα

Κόττορας Απόστολος

Μάης Στέλιος  

Μαραθοκαμπίτης Γιάννης  

Μηλιώνης Δημήτρης

Μιχέλη Λίτσα 

Μόρφου Έφη

Μούτσος  Παναγιώτης

Πλασταργιά Ιωάννα 

Σαϊμόγλου Γιώργος 

Σιμσιρής Βαγγέλης 

Σουρής Θανάσης

Σπυρίδωνος Νίκος 

Ταβλαλή – Κρητικάκη Κλειώ

Τζανενά Μαρία 

Φράγκος Θεολόγος 

Χατζηχριστοδούλου Αρετή

Χρυσής Νίκος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης δηλώνουμε έτοιμοι, με την ψήφο και την εμπιστοσύνη των δημοτών, να αγωνιστούμε ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας. Σας καλούμε να μας κρίνετε και να επιλέξετε τους πιο ικανούς, ώστε να πετύχουμε την ανατροπή για το μέλλον του νησιού!

Ανατροπή …

Η επιλογή μου … Η ψήφος μου … Η Σάμος μου …

Σχολιάστε Ελεύθερα