Θερμοκήπιο κάναβης σε υφασμάτινη ντουλάπα στη Σάμο

Σεμια υφασμάτινη ντουλάπα σε σπίτι ημεδαπού στο Καρλόβασι βρέθηκε μια μικρή φυτεία κάναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

peripoliko_9

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, η ντουλάπα είχε μετατραπεί σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου την οποία διακινούσε σε χρήστες του νησιού!

Η έρευνα, που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού τμήματος, αποφασίστηκε μετά την αξιολόγηση στοιχείων για την παράνομη δραστηριότητα του ενοίκου και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι η μικρή ντουλάπα ήταν εφοδιασμένη με προβολείς, θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη, πολύμπριζο, μηχανισμό εξαερισμού, μεταλλικό φίλτρο, σπιράλ και ανεμιστήρα, για να καλλιεργούνται στο εσωτερικό της τρία δενδρύλλια κάνναβης!

Στον χώρο του σπιτιού κατασχέθηκαν ακόμη φιάλες υγρού λιπάσματος, μια σύριγγα για τη λίπανση των δενδρυλλίων, συσκευασίες φυτωρίων κάνναβης, αλλά και φύλλα κάνναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων, 2,3 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας κεταμίνη, καθώς και μια σιδερογροθιά και 60 ευρώ.

Με την δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για παράνομη οπλοκατοχή που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Πρώτο θέμα

Σχολιάστε Ελεύθερα