Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου ο Ν. Μηταράκης

Στη Σάμο θα βρεθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου το μεσημέρι, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, καθώς θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό ζήτημα.

Τα θέματα της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, είναι τα εξής:

Ενημέρωση του σώματος από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό ζήτημα.

Εισηγητής: Κολάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού- τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2020. Εισηγητής: Οικονομική επιτροπής- Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την υλοποίηση της πράξης «ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ MASTER PLAN ΛΙΜΕΝΑ ΒΑΘΕΟΣ».

Επικαροπιοίηση της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Δήμου Δυτικής Σάμου για την διάθεση στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ του Δήμου Ανατολικής Σάμου των αστικών απόβλητων που παράγονται και συλλέγονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

Λήψη απόφασης σχετικά με την απόδοση ανταποδοτικών τελών για χρήση του ΟΕΔΑ Ανατολικής Σάμου για το διάστημα από 1/9/2019 έως 31/12/2019.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

Samos24

Σχολιάστε Ελεύθερα