Επτά κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα στη Μυτιλήνη

Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες υγείας και πολιτικής προστασίας στη Μυτιλήνης καθώς τα κρούσματα κορωνοϊου αυξάνονται ανησυχητικά τις τελευταίες ημέρες.

Κοροναϊός: Στα 126 μειώθηκαν τα νέα κρούσματα- Ενας θάνατος - ΤΑ ΝΕΑ

Μετά τα 4 κρούσματα της 18ης Αυγούστου, οι υπηρεσίες λαμβάνουν θετικά αποτελέσματα δειγμάτων με τις πληροφορίες να μιλάνε για 7 νέα κρούσματα σε μια ημέρα !

Συγκεκριμένα, εκτός από τον 23χρονο γιο ιερέα ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, μια 85χρονη από χωριό έξω από τη Μυτιλήνη βρέθηκε θετική το μεσημέρι και ενώ είχε συμπτώματα, δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Στη συνέχεια όμως έγιναν γνωστά και άλλα κρούσματα, όπως ενός 40χρονου που κατάγεται από περιοχή εκτός νησιού και βρίσκεται στη Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε θετικός, ενώ ελήφθησαν δείγματα από τη σύζυγο και τις δυο κόρες του και αναμένονται αύριο αποτελέσματα. Άλλο κρούσμα ήταν αυτό μιας 70χρονης γυναίκας η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο, ενώ άλλα βρέθηκαν άλλα τρία θετικά δείγματα, όπου έφθασαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης.

Ένας 70χρονος Μυτιληνιός που κάνει διακοπές στο νησί και ένα ζευγάρι 73χρονών βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων. Οι τρεις προαναφερθέντες είχαν ιχνηλατηθεί ως επαφές και σήμερα έφθασαν τα αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν ότι είχαν προσβληθεί από κορωνοϊο.

Στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης νοσηλεύεται ένας ασθενής διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και άλλοι 6 ασθενείς με covid -19 σε απομονωμένους θαλάμους.

Πληροφορίες από το lesvosnews.netCategories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΛΕΣΒΟΣ

Tags: , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: