Το 112 λειτουργεί

Σήμερα τις πρωινές ώρες πήραμε το παρακάτω μήνυμα στα κινητά μας. Είναι η ειδοποίηση του 112 για την προσοχή που πρέπει να επιδίξουμε κατά την επιστροφή μας στο κλείνον άστυ.

Αν και το μήνυμα είναι γενικό, αφού απλά λέει ότι πρέπει να πάρουμε τα μέτρα προστασίας που πρέπει, εντέλει αυτό το νούμερο υπάρχει και εντέλει δεν προκαλεί πανικό όπως λέει ο Χαρδαλιάς. Ωπ συγνώμη στις φωτιές προκαλεί αλλά στη καλλιέργεια του φόβου είναι ότι πρέπει. Αυτά κάνουν και ενισχύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Τελοσπάντων ας μην σχολιάσουμε παρά πέρα.

Από τα νησιά μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στη Χίο, όπου το νούμερο των παθούντων της νέας ασθένειας ανέρχεται στο 12, όπου από τι φαίνεται οι εννέα είναι κάτοικοι Χίου και οι τρεις πρόσφυγες- μετανάστες από τη ΒΙΑΛ.

Το θετικό είναι ότι μόνο ένας πρόσφυγας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, και οι υπόλοιποι βρίσκονται σε κατ΄οίκον νοσηλεία, ενώ οι πρόσφυγες στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

Κρούσματα υπάρχουν και στη Λέσβο και στη Σάμο ενώ στην Ικαρία υπάρχει μόλις 1 κρούσμα που είχαμε γράψει νωρίτερα με την ανακοίνωση του Δήμου ΙκαρίαςCategories: ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: