Η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για τις επικείμενες εκλογές

Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές (Ευρωεκλογές- Αυτοδιοικητικές), ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυρίαρχη πολιτική δύναμη που εμπνέει και κινητοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό φαίνεται από την παρουσία και τον ενθουσιασμό του κόσμου στις επισκέψεις-συγκεντρώσεις του πρωθυπουργού, αλλά και όλων των στελεχών του κόμματος.

Σας καλούμε με αισιοδοξία και δύναμη να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε.

Στις Ευρωεκλογές στηρίζουμε το Ευρωψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» για μία Ευρώπη της ειρήνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας των φύλων, του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής συνοχής και της σύγκλισης των επιπέδων ανάπτυξης και διαβίωσης.

Αντίπαλος μας είναι το σύστημα Νεοφιλελευθερισμός- Ακροδεξιά που σε πολλές χώρες της Ευρώπης συγκυβερνά. Το σύστημα αυτό που στράφηκε έναντι στα κοινωνικά, πολιτικά και ατομικά δικαιώματα, στοχοποίησε τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τροφοδότησε την έμφυλη βία αλλά και την φυσική βία ενάντια σε κάθε «διαφορετικότητα».

Στις Περιφερειακές στηρίζουμε την «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σπιλάνη για μία περιφέρεια που θα στηρίζεται στο τετράπτυχο:

  • Ενίσχυση της αυτονομίας και του ουσιαστικού αυτοδιοικητικού της ρόλου
  • Δημοκρατία-Διαφάνεια-Συμμετοχή
  • Ανάπτυξη-Κοινωνική Δικαιοσύνη
  • Καλλιέργεια ενιαίας Περιφερειακής συνείδησης- Άρση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων

Στις εκλογές για τον Δήμο της Ικαρίας προτείνουμε την κατά συνείδηση ψήφο, υποσχόμενοι ότι θα παρακολουθούμε από κοντά τις δραστηριότητες του νέου δημοτικού συμβουλίου χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν και θα παρεμβαίνουμε με δημιουργικές προτάσεις για το καλό των δημοτών.

Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε την μεγάλη Δημοκρατική τομή που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή των συμβούλων με την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση που δίνει την δυνατότητα συμμετοχής-συνεργασίας στους δημότες και στις δημοτικές παρατάξεις.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

19/05/2019

Σχολιάστε Ελεύθερα