Ένας βρώμικος κόσμος και η αποκάλυψη της βρωμιάς………

Από τη σύνταξη

Σάλο έχει προκαλέσει διεθνώς το σύρσιμο ενός δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης στα δικαστήρια την ώρα που σε περιοδικο ιδιοκτησίας του αποκάλυπτε απλά την αλήθεια,δηλαδή την λίστα που κάποιος έχασε στον δρόμο προς την δικαιοσύνη ή απλά την αποκάλυψη.Μιλάμε για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ με τα περίφημα λεφτά που μπήκαν σε ελβετικούς λογαριασμούς.

Όλοι περιμένανε η λίστα αυτή να αποκαλύπτει ονόματα πολιτικών και διαπλοκές και τα λοιπά, από τι φαίνεται από το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη, μόνο τρία πολιτικά πρόσωπα αποκαλύπτονται με τον έναν να μην είναι πλέον στην ζωή να απαντήσει. Η λίστα τι αποκαλύπτει? Αυτό που στην Ελλάδα έγινε σπορ, την φοροδιαφυγή. Ναι την φοροδιαφυγή που μπορεί όλοι μας λίγο ή πολλοί να την έχουμε κάνει στο παρελθόν ή και ακόμα να το κάνουμε ως σπορ, ως αδυναμία πληρωμής του μεγάλου χαρατσιού ή απλά ως συγκάλυψη χρηματικών ποσών που έχουν κερδιθεί με βρώμικο τρόπο (μαύρα λεφτά). Τι είναι η λίστα της Λαγκαρντ? Η αποκάλυψη των ονομάτων κάποιων ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που ενισχύει την λογική Πάγκαλου. Μαζί τα φάγαμε, ναι αλλά χώρια τα πληρώνουμε απαντάνε οι λαϊκιστές.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έγινε εθνικό σύμβολο και πιθανόν εθνικός ήρωας κάνοντας το πολύ απλό, αποκαλύπτοντας την αλήθεια, αυτή που χάθηκε με το περίφημο usb stick  στην δικαιοσύνη μεταξύ των υπουργών των πάλαι ποτέ κραταιών κομμάτων που όμως συνεχίζουν να είναι στο άρμα των κυβερνήσεων. Δεν πήγε στην δικαιοσύνη αυτός που έχασε τα δεδομένα αλλά αυτός που τα αποκάλυψε, γιατί κάποιοι πονάνε που πλέον γίνεται προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς,γιατί κάποιοι ζούσαν μέσα από την διαφθορά και πλουτίζαν. Το κάνουν ακόμα στον καιρό της οικονομικής κρίσης, αγοράζοντας και πουλώντας σύμφωνα με την λογική που διέπει το καπιταλιστικό σύστημα.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να μιλήσουμε για την λίστα, γιατί πολλοί απλά δεν θέλουμε να δικαιώσουμε ούτε τους πολιτικούς που τα καταγγέλαν αυτά, ούτε τους δημοσιογράφους της μπανιέρας και του πούρου, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του κουτιού της πανδώρας σε επιστολή του στα ΜΜΕ. Μιλάμε όμως για τα γεγονότα. Το Πασόκ και η λογική της κλεψιάς και της διαφθοράς κλέισανε τον κύκλο τους και πλέον μπαίνουμε στο ιδεολογικό παιχνίδι της εποχής του πολέμου, που στοιβάζονταν τα άψυχα σώματα ανθρώπων που πεθαίναν από την πείνα και τις κακουχίες. Πάμε στην λογική του 1940, που οι τότε ταγματασφαλίτες, πολλοί εκ των οποίων είχαν δεσμούς και σχέσεις με την ομάδα χι επικράτησαν στην Γερμανική κατοχή την ώρα που κάποιοι αντιστεκόντουσαν και ζητούσαν το στοιχειώδες. Την Ελευθερία και την κοινωνική ανεξαρτησία.

Κάποιες δεκαετίες μετά ο πατέρας του σημερινού καταστροφέα της Ελλάδος ίδρυε το ΠΑΣΟΚ με τα συνθήματα των ανθρώπων πολλών δεκαετιών να δικαιώνονται. Εθνική Ανεξαρτησία, αντιαμερικανισμός και άλλα πολλά. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες έλεγε ο ηγέτης της αριστεράς του ΠΑΣΟΚ, που κατέγγελνε το ΚΚΕ ως δογματικό και το ΚΚΕ εσωτερικού ώς την αριστερά του καναπέ και των σαλονιών.

Σήμερα όλα αυτά επανέρχονται με τον δρόμο προς  στην εξουσία από την πάλαι ποτέ αριστερά των σαλονιών, γιατί το ΠΑΣΟΚ κλείνει τον κύκλο του και η αριστερά που θα μπορούσε να ανοίξει τον νέο κύκλο του εαυτού της είναι ο Σύριζα, γιατί το ΚΚΕ παρέμεινε δογματικό κατά αυτούς τους αλλοπρόσαλλους μνημειοφάγους του παλιού αριστερισμού του ΠΑΣΟΚ, που κατέληξε στον γραφειοκρατισμό της Σοβιετίας και έπαψε να εχει μαρξιστικά χαρακτηριστικά. Η άνοδο του δήθεν μαρξισμού προκάλεσε την άνοδο και του φασισμού ως ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο Συριζα χρησιμοποιούσε τα συνθήματα της παλιάς πασοκικής αριστεράς, για εθνική κυριαρχία και τα λοιπά (η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες και όλα τα υπόλοιπα), η χρυσή αυγή θα παρέμενε ένα μικρό εξτρεμιστικό κόμμα, όπως ήταν στο παρελθόν, που την ξεπουπούλιασε το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ξινίζουν πολλούς.

Οι λεγόμενοι αριστεριστές λένε πως το ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεταξέλιξη του ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά. Το ΚΚΕ λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα διεφθαρμένο κομματίδιο της αριστεράς, που έρπει προς την εξουσία με τα παλαιά λαμόγια του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ παρακράτους. Η αριστερά πλεόν δεν είναι αριστερά αλλά ένα ανάχωμα των Αμερικανών κατά πολλούς που στρέφει  τα πλήθη προς τον ριζοσπαστισμό και την πρόοδο. Μάλιστα αριστερά Αμερικάνικου τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ και εμείς πρέπει να το πιστέψουμε, αφού αμερικάνικη εταιρεία ανέλαβε την προεκλογική  εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με προεκλογικό δημοσίευμα της πολλή έγκυρης Δημοκρατίας του Κοττάκη και των οργάνων του ΣΑΜΑΡΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματαα όμως από την αρχή. Το 1981 η Ελλάδα έβγαζε ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να φύγει η σαπίλα της αμερικάνικης δεξιάς, με αποτέλεσμα να βγει ένα κόμμα στην εξουσία με αριστερό λόγο και πατριωτικό χαρακτήρα. Η Αμερικανιά λίγα χρόνια μετά πέρασε στον τόπο από τον αιρετό του Αμερικάνικου παράγοντα Ανδρέα Παπανδρέου και έτσι φτάσαμε στο 1989, που οι Αμερικανοί βαρεθήκαν το τσιράκι τους και βγάλαν στην εξουσία έναν κυβερνητικό συνασπισμό με την συμμετοχή της Αριστεράς των ηγετών της Κύρκο και Φλωράκη. Το ΚΚΕ λίγα χρόνια μετά αποχώρησε από το κόμμα που το ίδιο έφτιαξε.

Το ΚΚΕ μετξελίχθηκε στον παλιό σοβιετικό εαυτό του χωρίς την ύπαρξη βέβαια της Σοβιετίας και ο ΣΥΝ έγινε η αριστερά των σαλονιών, που όμως τα παγκόσμια κινήματα την κάναν κινηματική. Συναντηθήκαμε στους δρόμους καιρός να συναντηθούμε και στην κάλπη και έτσι σιγά-σιγά ήρθε η μετεξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ βουτηγμένο στην διαφθορά και ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό παιδευόταν απέναντι στον δογμτισμό που το ίδιο δημιούργησε και έτσι βγήκαν στην επιφάνεια οι εξτρεμιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα κομματόσκυλα χωριστίκαν σε στρατόπεδα. Πατριωτικά και αριστερά, με τον ξεφτιλισμό της συμμετοχής στην συγκυβέρνηση μια φορά από το δήθεν πατριωτικό ΛΑΟΣ και την ΔΗΜΑΡ, την δήθεν αριστερά που απαρτίζεται από τα κομματόσκυλα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  του καναπέ και των σαλονιών. Έτσι φτάσαμε στον ξεφτιλισμό των εννοιών.

Τελευταίο όπλο του αστισμού είναι η θεωρία των άκρων που δημιούργησαν τα σαπούνια του χίτλερ σε όλο το μεγαλείο τους κάπου εκέι το 1940, τότε που εκμεταλλεύτηκαν την άνοδο τους με σκοπό να εξισώσουν και τα καταφέραν. Σήμερα πολλοί βάζουν στο ίδιο τραπέζι τον ΧΙΤΛΕΡ με τον ΣΤΑΛΙΝ. Παλαιάς κοπής λογική που ακολούθησε πρώτος στην σύγχρονη ΕΛΛΑΔΑ ο χερι-χερι με τον καρα…..,το υπόλοιπο δικό σας. Έβαζε στο γραφείο του τον ΜΕΤΑΞΑ με τον ΑΡΗ και έλεγε μα και οι δύο επαναστάτες ήταν. Έλα μου ντε που δεν ήταν το ίδιο.

Έτσι δυναμώθηκε το τέρας για να αποτελέσει το ανάχωμα στην άνοδο της Αριστεράς. Το ΚΚΕ αποτελεί ένα μουσειακό είδος που δεν θέλει να ανανεωθεί. Καλά κάνει όπως και όλοι οι άλλοι γιατί όλοι παίζουν το παιχνίδι των ολιγαρχών. Εκείνων που κυβερνούσαν πάντα και τώρα μετεξελίζονται. Τα παλαιά ζόμπι, που αποκτούν δύναμη.

Ο κυρ Παναγιώτης το γνωστό φίδι του αυγού υποστηρίζει πως υπάρχουν δύο στρατόπεδα, δηλαδή αυτό των εθνικιστών και το άλλο των αναρχικών-άπλυτων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα λοιπόν, ο Σύριζα από ένα αριστερό κόμμα έγινε ΠΑΣΟΚ και αναρχικό κόμμα. Ωραία όλα τα αντιπατριωτικά στοιχεία σε ένα κόμμα μας λέει η χρυσή αυγή. Δίκιο έχετε παιδιά ο Τσίπρας δεν αγαπάει την πατρίδα του όσο εσέις την ώρα που καταγγέλει δημόσια την συνθήκη του Δουβλίνου 2, κάτι που δεν το έκανε επίσημα ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του θεού και του τρίπτυχου ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η εκκλησία πολεμάει την χρυσή αυγή για να ανεβάσει και άλλο τα ποσοστά της. Παιδιά κουλάρετε και λίγο, κόψτε λίγο και ξεχάστε αυτά που ξέρετε, τις πρακτικές των εξουσιαστών. Αφήστε την Χρυσή Αυγή στην άκρη, μην τις δίνετε σημασία, μην την καλείτε σε πάνελ και το αστέρι της θα σβήσει πιστέψτε μας. Θα σβήσει και δεν θα το θυμάται κανείς, θα ξεφτιλιστεί. Αφήστε την να λαλάει μόνη της και το 15% θα γίνει 1%,αλλιώς συναινείτε.

Δεν γίνεται το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τον καλείτε πουθενά και κάθε μέρα να βλέπουμε στα πάνελ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.Categories: ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: