ΑΠΟΨΕΙΣ

Δήμος Δυτικής Σάμου: Μέλημά μας να φτάσει η βοήθεια και στον τελευταίο κάτοικο που έχει ανάγκη

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, με την Ομάδα Εργασίας που έχει συσταθεί με απόφαση Δημάρχου για την παραλαβή και τη διαχείριση των δωρεών, έχει οργανώσει στις αποθήκες της πρώην Αγροτικής Τραπέζης, που παραχωρήθηκαν από τη Διοίκηση της Alpha Bank, σύστημα υποδοχής- καταγραφής και διάθεσης ειδών διατροφής και ρουχισμού που καταφτάνουν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας για τη στήριξη των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας.

Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί ποσότητες όλων των ειδών στις κοινότητες για διανομή στους κατοίκους του Δήμου με ευθύνη των  προέδρων και των κοινοτικών συμβουλίων τους, ενώ μέρος των τροφίμων χρησιμοποιείται καθημερινά για τη σίτιση που έχει αναλάβει η πολιτική προστασία του δήμου με τη βοήθεια  εθελοντών.

«Η όποια βοήθεια αφορά όλο το νησί, κατανέμεται ισόποσα και παραλαμβάνεται από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Μέλημά μας είναι να φτάσει η βοήθεια και στον τελευταίο κάτοικο που έχει ανάγκη. Σ αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει  χρειάζεται σωστή συνεργασία και  συνεχής στήριξη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς», αναφέρει ο δήμος Δυτικής Σάμου.

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: