ΑΠΟΨΕΙΣ

“Δίκτυο Πολιτών Χίου”: Ζητά να συζητηθεί το αίτημα της κοινότητας Βολισσού για το βιολογικό

“Η φωνή της Βολισσού πρέπει να μετρήσει”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική παράταξη “Δίκτυο Πολιτών Χίου” ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου να συζητήσει το αίτημα της “Λαϊκής Συνέλευσης” του χωριού της Βορειοδυτικής Χίου για το σημείο που προτείνει να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός. Η πρόταση της συνέλευσης έρχεται σε αντίθεση με αυτή που έχει επιλέξει το Δ.Σ. της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης και αποχέτευσης νήσου Χίου (ΔΕΥΑΝΧ).

“Η βούληση των κατοίκων της Βολισσού για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού, έτσι όπως αυτή τεκμηριώθηκε και εκφράστηκε τόσο από το τοπικό της συμβούλιο όσο και από την Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της , επιβάλλεται να έχει την στήριξη και τον σεβασμό όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου”, σημειώνει o επικεφαλής της παράταξης Μανώλης Στάθης και συνεχίζει: “Πρέπει να υπενθυμίσουμε στη Διοίκηση και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝΧ ότι όσο ή επιχείρηση παραμένει Δημοτική, το Δημοτικό Συμβούλιο και αφού αυτό τους ορίζει, έχει λόγο στις αποφάσεις τους… Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου υποχρεούται να δώσει βήμα στο εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο της Βολισσού να μιλήσει. Υποχρεούται επίσης να πάρει ξεκάθαρα την θέση του για εν λόγω ζήτημα. Στις δημοκρατίες οι πολίτες έχουν φωνή κι ακούγεται. Η δημοκρατική ευαισθησία αποδεικνύεται με την δημοκρατική λήψη αποφάσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δικτύου Πολιτών Χίου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: