ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθαρισμός χειμάρρων στα καμένα του ΚΥΤ Μόριας

Το πρώην ΚΥΤ της Μόριας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου το πρωί, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη, Πανάγο Κουφέλο, και τον ειδικό σύμβουλο, Γιώργο Σίμο, προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων που ξεκίνησαν με μέριμνα της Περιφέρειας.

Δώρο άδωρο ο καθαρισμός ρεμάτων αν δεν φύγουν τα σκουπίδια! | StoNisi.gr

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Μόριας, Γιάννη Μαστρογιάννη, για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν δεν καθαριστεί άμεσα και ο χώρος πέριξ του τέως ΚΥΤ. Και αυτό καθώς περιμετρικά των χειμάρρων έχουν συσσωρευτεί σκουπίδια και υλικά τα οποία, “αν δεν περισυλλέγουν άμεσα από τους αρμοδίους, οι καθαρισμοί των χειμάρρων θα είναι δώρον άδωρον”.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Ήρθαμε σήμερα με τους συνεργάτες μου στο πρώην ΚΥΤ της Μόριας για να δούμε από κοντά τις εργασίες καθαρισμού των χειμάρρων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια. Διαπίστωσα ωστόσο πως αν δεν καθαριστεί παράλληλα και ο χώρος πέριξ που είναι γεμάτος σκουπίδια, με την πρώτη βροχή οι χείμαρροι θα γεμίσουν και οι καθαρισμοί που κάνουμε δεν θα έχουν νόημα. Εμείς θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες, ωστόσο θα πρέπει παράλληλα να γίνει και ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου».

ΕΡΤ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: