ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωση για την πορεία των έργων του δήμου Ικαρίας

Ο Νίκος Λαρδάς, αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης και της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ικαρίας σε ερώτηση του προς την διοίκηση του Δήμου Ικαρίας ζητάει να μάθει την πορεία των έργων στον δήμο Ικαρίας.

Η ΛΑΣ Ικαρίας για το Ειδικό Σχέδιο Αντιμετώπισης των Δασικών Πυρκαγιών του  Δήμου Ικαρίας – ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η ερώτηση έχει ως εξής:

Όπως γνωρίζετε από την προηγούμενη δημοτική περίοδο έχουν εξασφαλιστεί από το ΕΣΠΑ , χρηματοδοτήσεις για ορισμένα αναγκαία έργα.

Υπενθυμίζουμε κυρίως για τους νέους συνάδελφους ότι ο δήμος Ικαρίας στο «Εθνικό  Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς» έχει εντάξει:

  • Την «Μεταφορά επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμού Καραβοστάμου»  συνολικού προϋπολογισμού  1.605.000,00€. Από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020»
  • Την «Δημιουργία προσβάσιμων ολοκληρωμένων θαλάσσιων, ολοκληρωμένων τουριστικών προορισμών  Ικαρίας» συνολικού προϋπολογισμού 236.453,90€.  Από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»
  • Την «Δημιουργία δημόσιων σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο» συνολικού προϋπολογισμού 15.000,00€, από τοπρόγραμμα WiFi4EU.                              

 Λαμβάνοντας υπ οψιν ότι το «Εθνικό  Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς» έχει χρονικό ορίζοντα που πλησιάζει στο τέλος του, αντιλαμβάνεστε ότι επιβάλλεται η επίσπευση του συνόλου των διαδικασιών.

  Για τα ανωτέρω έργα θα θέλαμε ενημέρωση σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες δημοπράτησης, και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών του δήμου, για την υλοποίηση τους .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: