ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έτοιμο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να υποδεχθει τους φοιτητές του

Έτοιμο είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να υποδεχθεί τους φοιτητές του στις δύσκολες εποχές που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού. Το πρόγραμμα μαθημάτων, που προς το παρόν θα γίνονται διαδικτυακά, έχει ήδη ανακοινωθεί θα οριστικοποιηθεί όμως μετά τις 26 Οκτωβρίου όταν θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές των φοιτητών στα επιμέρους μαθήματα και θα οριστικοποιηθεί σε ποια μαθήματα η διδασκαλία θα γίνεται δια ζώσης και σε ποια διαδικτυακά.

Σε τμήματα κάτω των 50 φοιτητών και στα εργαστήρια τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης . Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει ζητήσει επιπλέον διδακτικό προσωπικό και μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί μόλις πέντε θέσεις. Το υπουργείο δεσμεύθηκε, ότι στη φετινή εξαιρετικά δύσκολη χρονιά θα εγκριθούν κονδύλια για συμβασιούχους διδάσκοντες τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν εκταμιευθεί.

Θέση πάντως της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου και της πρυτάνισσας, Χρυσής Βιτσιλάκη, που μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου, είναι ότι οι φοιτητές πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των σπουδών τους στα νησιά. Στο πανεπιστήμιο έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας , ενώ έχει αναρτηθεί και το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί σε περίπτωση κρούσματος.

ΕΡΤ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: