ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσωρινή λύση στο πρόβλημα του νερού – Επαναλειτουργεί η ανακύκλωση στην Δ.Ε. Ραχών

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει με την ποιότητα του νερού στα χωριά Βρακάδες, Κουνιάδους, Προεσπέρα, Νάνουρα λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης μαγγανίου στη γεώτρηση Πεζιού, αποκαταστάθηκε με την μεταφορά κατάλληλης ποιότητας νερού από το διυλιστήριο Ραχών.

Παρακαλούνται θερμά οι κάτοικοι των περιοχών αυτών για την ορθολογική χρήση του νερού (οικιακή χρήση), καθώς ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η περίοδος των βροχοπτώσεων και οι πηγές μας δεν έχουν μεγάλο απόθεμα Η ανακύκλωση στην Δημοτική Ενότητα Ραχών άρχισε ξανά. Καλούνται όλοι δημότες να συμμετέχουν εμπράκτως στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, εναποθέτοντας κάθε φορά τα αντίστοιχα με τον κάδο ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο).

Είναι πολύ λυπηρό ότι κατά τις πρώτες μέρες περισυλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών, ευρέθησαν εντός των κάδων υλικά μη ανακυκλώσιμα (σπασμένα γυαλιά, δέρματα από πρόσφατα σφαγμένα ζώα κλπ.). Αυτό το φαινόμενο καταδεικνύει την έλλειψη παιδείας και σεβασμού όχι μόνο απέναντι στους υπαλλήλους καθαριότητας αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και τη συλλογική προσπάθεια που πραγματοποιείται.

ΕΡΤ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: