ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο δημαρχείο Ανατολικής Σάμου η Δ/ντρια Προγραμματισμού Ελλάδας και Κύπρου της TUI Nordic

Τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η Δ/ντρια Προγραμματισμού Ελλάδας & Κύπρου του Τour Operator TUI Nordic, κ. Jamila Assel, συνοδευόμενη από τον Δ/ντη Αγορών της TUI Group κ. Γεώργιο Χατζημιχάλη.

Επίσκεψη της Δ/ντριας Προγραμματισμού Ελλάδας & Κύπρου του Τour Operator TUI Nordic, κας Jamila Assel στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει:

H TUI Nordic είναι ο μεγαλύτερος Τ.Ο που δραστηριοποιείται στο νησί της Σάμου, με περίπου 30.000 αφίξεις επισκεπτών το χρόνο, οι οποίοι προέρχονται και από τις τέσσερις Σκανδιναβικές χώρες.

Η Σάμος είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός για τους Σκανδιναβούς, εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές διακοπών. 

Η κ. Assel και ο κος Χατζημιχάλης ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο ότι στόχος του συγκεκριμένου Τ.Ο είναι η στοχευμένη προώθηση του τουριστικού προϊόντος, η διαφήμιση και ο εμπλουτισμός του προγράμματος στο νησί της Σάμου, με κατάλληλη στρατηγική, ειδικότερα για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκαν για τις προωθητικές κινήσεις που γίνονται στο Δήμο όσο αφορά τη χάραξη νέας τουριστικής πολιτικής η οποία είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα. Φέτος η τουριστική προβολή του νησιού για το 2021, έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος της φετινής σεζόν, τόσο σε αφίξεις επισκεπτών από το εξωτερικό και το εσωτερικό, όσο και στα έσοδα.

Σαμιακό Βήμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: