ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Νέος ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος που μέχρι τώρα ήταν κοινοβουλευτικός εκπόρσωπος του κόμματος. Την θέση του Τζανακόπουλου θα την πάρει ο μέψρι πρότινος ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Τσίπρας προτείνει Τζανακόπουλο για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι εξής:

  1. Αναβολή του συνεδρίου για τον καλοκαίρι του 2021. Η αναβολή δεν έχει να κάνει μόνο με την απειλή του κορωνοϊού, αλλά και με την ανάγκη αποκατάστασης του κλίματος εσωκομματικής ηρεμίας.
  2. Αντικατάσταση του Πάνου Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο κ. Τζανακόπουλος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρους και ταυτόχρονα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την εσωκομματική αντιπολίτευση αφού τον τελευταίο χρόνο είχε διαφοροποιηθεί από τους σκληρούς προεδρικούς.
  3. Αντικατάσταση του Αλέξη Χαρίτση στη θέση του εκπροσώπου Τύπου από τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο κ. Χαρίτσης χαίρει της γενικής εκτίμησης στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήθελε να αλλάξει πόστο για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Ηλιόπουλος δεν έχει δεχτεί ακόμα την πρόταση Τσίπρα, γιατί θέλει να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων.
  4. Στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου την οποία μέχρι τώρα κατείχε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τοποθετείται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τα παραπάνω αποτελούν προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΚΕ που συγκλήθηκε το πρωί της πρώτης Σεπτεμβρίου. Από τι φαίνεται δεν υπάρχουν εσωκομματικές διαφωνίες άρα οι προτάσεις του προέδρου θα περάσουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: