ΑΠΟΨΕΙΣ

Ν.Βούτσης: Λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι της κομματικής κεφαλαιοποίησης

«Λογαριαζόμαστε με ήθος, με ύφος, με τη δεοντολογία που χρειάζεται. Όλη μας η δράση γίνεται στο όνομα του να μείνει η κοινωνία όρθια», ξεκαθαρίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

«Η κρίση της πανδημίας ήρθε μετά την κρίση στον Έβρο που είχε πράγματι ιδιαίτερα στοιχεία και μετά και την κρίση με τις προσφυγικές δομές. Επειδή τότε είχαν συνηθίσει εν είδει και οιωνεί και στα όρια στρατιωτικού νόμου να υπάρχει η συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα, αντιλαμβάνεστε ότι ως συνέχεια και με μία έννοια μιθριδατισμού έχουμε μπει σ’ αυτήν τη δεύτερη κρίση και στη δεύτερη φάση που φοβάμαι να μη μείνει «παραμένων χάσμα» και να μη μείνει και «παραμένουσα πληγή» στη Δημοκρατία. Ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο], επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση α λα καρτ και μόνο από έναν. Λογαριαζόμαστε επομένως τώρα. Δεν είμαι της σχολής να τα σημειώσουμε στο «τεφτέρι» μας και θα τα πούμε μετά. Αυτά είναι πολιτικές ανοησίες. Ο λογαριασμός μας είναι καθημερινός».

«Τώρα λογαριαζόμαστε με ήθος, με ύφος, με τη δεοντολογία που χρειάζεται. Τώρα λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι εκ μέρους της κομματικής κεφαλαιοποίησης. Όλη μας η δράση, όπως αναφέρει και η τελευταία ανακοίνωση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται στο όνομα του να μείνει η κοινωνία όρθια. Όχι για πολιτική και κομματική κεφαλαιοποίηση», υπογρα΄μμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: