ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας

Στις ενέργειες στις οποίες προέβη αμέσως μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων της κυβέρνησης που αφορά τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, αναφέρεται η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου.

Η Ένωση επικοινώνησε με όλους τους ξενοδόχους του νομού, των οποίων οι μονάδες παραμένουν σε λειτουργία, ζητώντας στοιχεία για τις πληρότητες, την επαγγελματική ιδιότητα των ενοίκων και το χρονικό ορίζοντα των κρατήσεων. Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων επικοινώνησε με την υπεύθυνη του ΕΟΤ Μυτιλήνης, κα Χατζηστυλιανού Νίκη, στην οποία ανέφεραν τις ανάγκες σε δωμάτια της Σάμου, που φιλοξενούν αστυνομικούς, λιμενικούς, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ΜΚΟ, κλπ.

Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα λειτουργίας περισσότερων του ενός ξενοδοχείου, λόγω του μεγέθους αυτών και ζήτησε να συμπεριληφθούν και τα ξενοδοχεία που θα μείνουν ανοιχτά για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όπως και η ανάγκη να λειτουργεί ξενοδοχείο στο Καρλόβασι και στην Ικαρία.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Σάμου, κ. Εμμανουήλ Βαλής, ενημέρωσε τον Βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη , τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο και τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, κ. Λυμπέρη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου επισημαίνει πως άμεσα θα παρθούν αποφάσεις για το ποια ξενοδοχεία θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και ποια θα πρέπει να κλείσουν.

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: