Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΚΚΕ για την παρέμβαση στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κόμματος, με θέμα «Η παρέμβαση του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης», υλοποιώντας έτσι σχετική απόφαση του 20ού Συνεδρίου.

Η Συνδιάσκεψη πραγματοποιείται με βάση το άρθρο 18 του Καταστατικού του Κόμματος και μετά από τρίμηνη συζήτηση η οποία προηγήθηκε στις Κομματικές Οργανώσεις, ενώ στις εργασίες της θα πάρουν μέρος τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και αντιπρόσωποι των Κομματικών Οργανώσεων που έχουν εκλεγεί από τις Επιτροπές Περιοχών.

Η Συνδιάσκεψη θα ασχοληθεί με τις εξελίξεις στα στρώματα αυτά των αυτοαπασχολουμένων ελευθεροεπαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, επιστημόνων με και χωρίς προσωπικό, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις που χαρακτηρίζουν την αυτοαπασχόληση στην Ελλάδα και την προοπτική της, τόσο γενικά όσο και κατά κλάδο.

Θα συμβάλει δημιουργικά στον εμπλουτισμό των θέσεων και της προγραμματικής αντίληψης του Κόμματος, στον προσδιορισμό των σημερινών καθηκόντων των κομμουνιστών στα πολυπληθή αυτά στρώματα και το κίνημά τους, για τη συγκρότηση της Συμμαχίας τους με την εργατική τάξη και τη μικρομεσαία αγροτιά, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την εξουσία τους.

902Κατηγορίες:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΚΕ

Ετικέτες: ,

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: