Η Ξάνθη αν και δε είχε όσες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι κατάφερε και πήρε μια σημαντική νίκη κρατώντας το 6 στα 6 και μια υψηλή θέση στη βαθμολογία. Τι να πει κανένας για αυτόν τον αγώνα.

Στο 37′ ο Ιωαννίδης σημάδεψε το δοκάρι (γηπεδούχοι), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα δίκτυα στο 45′ με τον Μπαξεβανίδη. Στο 50′ ο Ιωαννίδης σημάδεψε ξανά το δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 69′, όπου το εκτέλεσε ο Γέντρισεκ και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στους Ακρίτες. Τελικά στο 91′ κατάφεραν οι γηπεδούχοι και βάλανε το πολυπόθητο γκολ με τον Σουμπίνιο.
Οι συνθέσεις
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62′ Μαρκόβσκι), Παντελιάδης (85′ Στανόγεβιτς), Όμο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72′ Καθάριος).
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (52′ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85′ Αλμέιδα), Μπρίτο (73′ Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο
Κατηγορίες:ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Leave a Reply